Titkok őrzői, beszéljetek! ...mert szabadulni akarok.

Mindenkinek szíve joga, hogy elhiszi a történtet vagy nem. Elmesélem, hátha segít megértened a családrendszereken és generációkon keresztül átívelő összefüggéseket.

Megérkezik a családba egy fiú gyermek. Rögtön megszületése után rosszul lett de az orvosok nem találtak szervi okot. Teltek a hetek, nagy nehezen megnyugodott. Óvodás korban folyamatosan azt kapta, hogy nyugtalan gyerek. Iskolás korszakban, időszakos kilengések kis kamaszként pedig, megállapították, hogy hiperaktív. Szakorvoshoz fordulnak, kezelésekre járnak, van hogy nyugodtabb de időközönként előjön az élet undor, "nincs értelem az életnek, jobb lenne a vonat alá ugrani". Édesanyja már nem bírja nézni fia szenvedését és megpróbálja a lehetetlent, bejelentkezik családállításra. Témája amit hoz: Fiam helye a családban, vele való kapcsolatom rendezése.

Amit most fogsz olvasni ez a lélek mozgása és megnyilvánulása, nem fizikai szint.

Elindul az állítás, a családtagokat megszemélyesítő segítők elfoglalják a helyüket a térben, megmutatkozik a kép. Anya akasztott emberként védi a férjét, gyerek szaladgál egyik szülőtől a másikhoz. (Még jó, hogy hiperaktív!) Ennyi energiát befektetni, hogy észrevegyék és fölöslegesen, mivel az apa ott áll a halott nagybácsi mellett, anya védi apát, gyerek egyedül. Bekerül az apai nagyapa a képbe. Végre valaki, aki oda mehet a halott nagybácsihoz és az apához. Ezáltal az anya felszabadulhat. Elmondott szakmondatok után az anya kimozdul a védelmező helyzetből és végre észreveszi a fiát! Oda megy a fiához, ezáltal a gyerek megnyugszik. Apa megszólítja a halott nagybácsit és elmondja neki, hogy "akár mit is tett akkor is a családhoz tartozik és szeretné hazahozni." Nagybácsi végre megnyugodhat, de apa még nem mozdul. Nagyapa tördeli a kezét, mintha pénz állna a házhoz de közben szégyelli magát. Az apa elmondja a nagyapának, hogy akármiről is tud meghagyja neki a titkot. Még mindig nem nyugszik a rendszer, gyerek újból mozog, apa nézi a halottat, nagyapa szégyelli magát.

Bekerül egy tettes, mivel olyan visszhang volt a családban, hogy a nagybácsi felakasztotta magát a katonaságnál. Ez a mozzanat megint segített előrébb lépni, nagyapa belekarolt a tettesbe, nagybácsi nyugodt, apa végre észreveszi a feleségét és a fiát. Feleség elnézést kér a férjétől, hogy beleavatkozott a családjába, gyerek végre boldog, hogy észreveszik a szülei és megnyugodhat. Ezzel befejeződik az állítás.

Anya azt a tanácsot kapja, hogy menjen haza és három hétig nem beszél senkinek az itt látottakról. Azután is csak akkor, ha nagyon kérdezősködne valaki a családból. Mivel a laikusok, meg a hitetlenek az ellenkezésükkel összetörik a képek erejét. (Az anya lelkén keresztül dolgoztak a képek a rendszerben.)

Január első hetében hárman ülnek a kocsiban: apa, anya, gyerek. Karamboloznak, becsúsznak egy árokba. Nem telik el egy hét, valaki a faluból megszólal és elmondja az apai nagybácsi halála körül lengő titok valós verzióját. Nagybácsi nem akasztotta fel magát. Hanem, terep gyakorlatra mentek és olyan útszakaszhoz értek, ami nagyon veszélyes volt. A teherautó vezetője mondta, hogy mindenki szálljon le a platós autóról. Ő vállalja a felelősséget saját magáért, átviszi az autót és felszállhatnak. Nagybácsi nem szállt le. Autó felborult és ő meghalt, a sofőr életben maradt. Nagybácsi szülei pénzt követeltek a sofőrtől a fiúk haláláért. Mikor megtudták a valóságot, nem fogadták el a pénzt. Ellenben a nagybácsi idősebbik testvére elvette a pénzt és elosztotta a testvérek között.
Hasznot hajtott a testvére halálából, más kárára. Ezzel a művelettel az összes testvért magával rántotta.

Mivel a pénz elfogadónak volt egy balesete, ebből kifolyólag levágták a jobb karját vállból, az ő unokája pedig meghalt autóbalesetben. Másik testvér lánya autó balesetben halt meg.
A harmadik testvér fia, háromszor törte össze az autót. Három éve nem tudta megszerezni platós autóra a jogosítványt, de a mostani karambol után sikerült, mert kitudódott a titok!

Gyerek, aki miatt indult az egész munka, megnyugodott, már nem tanácsolják el az iskolából, napról napra jobb jegyeket visz haza, valamint még egy gyönyörű megnyilvánulása a gyereknek: Mikor a szüleivel csúszott az autó az árokba, akkor kiugrott a hátsó ülésről. Megkérdezték, hogy miért tette? Az válaszolja, hogy "ki ment volna segítségért ha nagy a baj, és ha eltört volna a csontom, majd összeforr, de ha meghalok akkor nem élhettem volna és az élet szép!"

Mindezt egy olyan gyerek mondta, aki novemberben még meg akart halni.

Ezek után kedves olvasó rád bízom, hogy hova rangsorolod a család erejét, a Titkok hatását, a következő generációkra. Mi történt az állítással? Vissza kapta a becsületét az autó vezető és családja, ezáltal többé nem kísért a múlt. Nagyapa letette a szégyenét, hogy testvére halála által pénzhez jutott. Nagybácsi végre megnyugodhatott, mert valaki elismerte a következő generációból és elfogadta őt, haza hozta. Gyereknek végre lettek szülei és megnyugodhat. Apának jogosítványa lett és becsülettel végezheti a munkáját a család boldogulásáért, ezzel megmentve házasságát is. Kell ennél több? Nem hiszem.

Hálám, hogy mindezt láthattam és ezután elmesélték. Mivel nekem ezek az élmények adnak erőt a továbbjutáshoz.

Köszönöm, hogy velem gondolkodtál.

Kérlek ha van észrevételed oszd meg velem - velünk a blogon vagy a facebook-on.

Illetve, ha privát kérdésed van a témával kapcsolatban itt tudsz nekem írni: info@ezust-hid.hu 

Nagy Ilona Babi



Ezüst-Híd Tanoda Kft.
www.ezüst-híd.hu
Jászai Mari tér 4/B 21 kapucsengő

Családállítás 
Belső gyermek 


Érdekesnek találtad a bejegyzést? Esetleg van olyan barátod, rokonod,ismerősöd, akiről szólt, vagy hasznos lehet neki? Küld át, hogy ő is ennyivel több lehessen.

Nincsenek megjegyzések: