Benned élő gyermek megtalálsa

Előfordulhat, hogy eddigi életed során folyton azt sulykolták beléd, hogy légy szófogadó és felelj meg a körülötted élő világ elvárásainak. Azonban ez a programkód, meglehet többé már nem szolgál téged. Ahhoz, hogy felfedezd az életed küldetését az érzéseidre kell hallgatnod és ezek a legtöbbször éppen ellentétes vágyakat ébresztenek benned, mint amit a külvilág várna tőled. Akárhogy is döntesz most az életedről egy dologban 100%-ig biztos lehetsz, hogy valakinek az érdekei sérülni fognak. Nagyon sokan lesznek, akiket magad mögött kell hagynod emiatt, akik nem tudnak követni azon az úton, amire ebben a  pillanatban lépsz rá.

Mindez egyáltalán nem lehetetlen! Olyan képek és vágyak ébrednek benned, amikre az első reakciód az lesz: “Ez lehetetlen, nem tehetek ilyet! Mit fognak gondolni mások?” Ez egy természetes reakció, hiszen úgy nőttél fel, hogy folyton mások engedélyét kellett kérned ahhoz, hogy bármit megtegyél. A társadalom beléd kódolta a megfelelés programját, hiszen év milliókon keresztül éppen a megfelelés és az alkalmazkodás biztosította a túlélésed. Ennek az időszaknak azonban vége. Nem fejlődhetsz tovább anélkül, hogy ezt az ősi kódot tudatosan kiiktatnád azáltal, hogy áthangolod a tudatosságodat a belső irányításoddal való kapcsolatra. A belső irányítás semmi olyat nem fog tőled várni, ami ellenedre lenne. Éppen ellenkezőleg, kirobbanó lelkesedést fogsz érezni a változással kapcsolatban abban a pillanatban, hogy képes leszel legyőzni a benned élő félelmeket és képes vagy átlépni a megfelelési kényszeredet. A belső irányítás ebben is segíteni fog számodra. Át kell lépned azt a gondolatot, hogy mindenkinek szeretnie kell téged ahhoz, hogy értékes embernek érezd magad. Éppen elég ha az a néhány ember szeret és támogat téged, akikkel együtt tudsz haladni ezen az úton. Engedd el most azokat, akik megpróbálnak lehúzni és visszatartani.

Itt az ideje, hogy felnőj végre 
a feladathoz. Tudom, hogy biológiailag és a mai társadalom elfogadott normáinak megfelelően is felnőttnek számítasz, de most itt az ideje, hogy lelkileg is felnőj. A lelki érettség a saját életedért való feltétel nélküli felelősség vállalással kezdődik. El kell végre fogadnod, hogy egyes-egyedül te vagy a felelős az életed minden történéséért, még azokért a történésekért is, amik látszólag önhibádon kívül “véletlenül” történnek veled.

Egyáltalán nincsenek véletlenek. Még a betegségek, a balesetek és a veszteségek is olyan üzenetek számodra, amik igyekszenek felhívni a figyelmedet, hogy letértél az előre kijelölt utadról, amit önmagad számára határoztál meg. A belső irányításod az egész életedben azon dolgozik, hogy segítsen neked véghez vinni az élet tervedet és ha te nem akarod meghallani az üzeneteit, akkor olyan drasztikus eszközökhöz kell folyamodnia, amikből végre megérted, hogy nem jó úton jársz.

Meg kell végre értened, hogy mindent te magad alakítasz magad körül. Belső irányításoddal összekapcsolódva, felelős döntéseket kezdj hozni az életedért. Az összekapcsolódás egyik alap feltétele, hogy tudatosan felelősséget vállalj az életed minden történéséért, a döntéseiddel és a cselekedeteiddel együtt. Nincs olyan külső körülmény, ami képes lenne bármit rád kényszeríteni. El kell fogadnod, hogy mindent, ami történik veled te magad vonzol az életedbe azáltal, hogy tudatosan vagy öntudatlanul rendelkezel róla. Itt az ideje, hogy végre kinyisd a szemed  és tudatosan kezdj dönteni az életedről vállalva annak minden felelősségét.

Amikor végre te magad alakíthatod az életed. Eljött az ideje, hogy a belső irányításoddal összhangban rátalálj az egyéni küldetésedre. Ez a fejlődési folyamatodnak egy rendkívül fontos állomása, aminek minden egyes lépésében szeretnélek támogatni téged.
A Belső gyermek tréningen egy gyakorlati programot kapsz a kezedbe. Mert hiszem, hogy ha konkrét gyakorlatias segítséget kapsz ehhez a munkához, akkor te magad is látni fogod, mit kell tenned nap mint nap, hogy tudd, jó irányba tart az életed.

Várlak szeretettel és kísérlek a felnőtté válásod folyamatában.

Köszönöm, hogy velem gondolkodsz és utazol. :)

Nincsenek megjegyzések: