Ragaszkodás a múlthoz és a szenvedéshez

Jöhetnek nehézségek, történhetnek változások, az a lényeg, hogy ne ragadjunk le, hanem ismerjük fel a tapasztalást és lépjünk tovább.

El kell engedni azt, ami fáj, ami rossz. Hagynunk kell, hogy fájjon, ki kell mondani, hogy vége van. Ha nem megy a kimondás, akkor írd le. Találd meg mi az, ami valójában bánt és ami elengedésre vár! Ezáltal magadba tudsz nézni. Mit kell elengedned? Félelmet az egyedülléttől, a magánytól, súlyos megfelelési vágyakat, bűntudatot, elérhetetlen ideákat, ragaszkodást - kihez is ragaszkodsz, vagy milyen emlékkép rángat. Többit rád bízom. Hagyd, hogy pörögjenek a gondolatok, érzések.

Mindaddig, amíg a múltban vagy nem lehetsz a jelen életedben. Hol vagy ilyenkor? Azoknál az érzéseknél, eseményeknél, emlékképekben, amelyeket megéltél, és netán bántottak, vagy annyira jók voltak. Mindenre van megoldás, csak ne félj megtenni az odavezető lépéseket. Legyen hited! Tedd le a múlt homokzsákjait, ezáltal felemelkedhetsz és megérkezhetsz a saját életedbe.

Az elengedéshez bátorság kell, és idő, hogy megérjen a lelkedben. Az elengedéssel, helyt csinálsz az újnak. Soha nincs úgy, hogy elveszünk valamit és annak a helyére nem kerül semmi. Ha valaminek helyet csinálunk az megérkezik. Ameddig nincs helye, mit tehet? Ott marad ahol van, vagy máshol landol.

Hagynod kell, hogy megtörténjen, úgy ahogy történnie kell. A sors rendez, sodor, leginkább embereket az életedbe. Hagyd, hogy tegye a dolgát és megeshet, hogy imádni fogod.

Selejtezésre fel! Tegyél rendet a lelkedben! Csinálj helyet a változásnak.

Ezután meg ülj le és élvezd a pillanatot!

Kívánom, hogy megtaláld azt a csodálatos harmóniát amire vágysz. Kívánok hozzá bátorságot, hogy merd megélni, átélni, ami a lelked mélyén lakozik. Felszabadult, őszinte mosolyokat, sokat mondó tekintetet, megélt pillanatokat, érzéseket, mindent elmondó érintést, lágy ölelést, igaz szavakat s mindent, ami fűszere az igaz szerelemnek és ami valójában Te vagy.

Köszönöm, hogy velem gondolkodtál.

Kérlek ha van észrevételed oszd meg velem - velünk a blogon vagy a facebook-on.

Illetve, ha privát kérdésed van a témával kapcsolatban itt tudsz nekem írni: info@ezust-hid.hu 

Nagy Ilona Babi



Ezüst-Híd Tanoda Kft.
www.ezüst-híd.hu
Jászai Mari tér 4/B 21 kapucsengő

Családállítás 
Belső gyermek 


Érdekesnek találtad a bejegyzést? Esetleg van olyan barátod, rokonod,ismerősöd, akiről szólt, vagy hasznos lehet neki? Küld át, hogy ő is ennyivel több lehessen.

Nincsenek megjegyzések: